English (UK)Serbian Latin

Ulošci i punjenja za kućišta

Ulošci filtera se stavljaju u kućište odgovarajuće dužine. U zavisnosti od Vaših potreba možete izabrati uložak po nameni, protoku, temperaturi koju podnosi,... Mogu se koristiti u domaćinstvu ili industriji, za tretman tehničke vode ali i vode za piće.
CA CE CE Ag CP
CA Uložak sa granulama aktivnog uglja koristi se za uklanjanje hlora, neprijatnih mirisa i ukusa.Kada ugljenik u ulošku dođe do tačke zasićenja, u zavisnosti od stanja vode, uložak treba zameniti. Primenjuje se često u prehrambenoj i galvanskoj industriji.
Maksimalna radna temperatura: 40 °C.
    CE+Ag Sinteza srebra i ugljenika sa stepenom filtracije 0.3 mikrona ima antibakterijsku funkciju za tretiranje tehničke vode, bilo da se koristi za piće ili ne. Ovaj uložak kombinuje nekoliko akcija: ugljenik uklanja višak hlora i neprijatne mirise i ukuse, nizak stepen filtracije od 0.3 mikrona zadržava bakterije a srebro sprečava razvoj bakterija. Prilagodljiv je svim filtracijama vode koje su potrebne.       CE Uložak od ekstrudiranog ugljenika koristi se u domaćinstvima za ukljanjanje hlora i u industriji za tretiranje tehničke vode. Glavna karakteristika mu je da eliminiše hlor i uklanja neprijatne mirise iz vode.

 

 

 

CP Uložak sa kristalima polifosfata pogodan je za tretiranje izuzetno tvrde vode koja sadrži krečnjak, kao i u svim slučajevima kada je neophodno kontrolisati koroziju i taloženje. Odlično je postaviti ovaj uložak kao zaštitu za kotlove, a i za sve druge urđaje i opremu koje treba zaštititi od raznih vrsta taloženja.
Maksimalna radna temperatura: 40 °C.
CRC FA      GT
CRC-CRA-CRM Uložak ispunjen različitim smolama u zavisnosti od namene. Koristi se i u domaćinstvima i u industriji. Određenim smolama se tretira tvrda voda,  smanjuje prisustvo gvožđa u vodi ili demineralizuje voda.     FA Končani filter od polipropilenskih vlakana, napravljen po FDA i EEC standardima. Koristi se za filtraciju u vode u domaćinstvima ili industriji, za tehničku kao i za vodu za piće.
Idealan je za filtriranje peska, mulja, rđe i taloga. Ima veliku sposobnost da zadrži zagađivače i kompatibilan je sa velikim brojem hemikalija.
Maksimalna radna temperatura: 80 °C
Na raspolaganju su i različite verzije ovog filtera:
FA/PА (dvostruka filtracija: spolja je filter od polipropilenskih vlakana sa polifosfatom u kristalima koji je unutra; filtrira talog i deluje protiv kamenca);
FA/CА (dvostruka filtracija: spolja je filter od polipropilenskih vlakana sa granulama aktivnog uglja unutar njega; filtrira talog i otklanja neprijatne mirise i ukuse).
FA/PA i FA/CA omogućava odlično uklanjanje organskih zagađivača kombinovanjem filtracije i apsorpcije. Posebno su pogodni za upotrebu u prehrambenoj, hemijskoj, petrohemijskoj i grafičkoj industriji.
Kada dođe do pada protoka treba zameniti uložak.
Za obe verzije maksimalna radna temperatura je 60 °C.   
GT-GTL-GTS Uložak filtera za upotrebu u domaćinstvu ili industriji, sa perivom mrežicom od poliestera i polipropilenskom osnovom. Idealan je za filtriranje peska, mulja, rđe i taloga. Struktura mreže omogućava ujednačen protok i smanjuje rizik od začepljenja obezbeđujući konstantan kapacitet filtriranja. Štaviše, glatka površina se lako pere i ne oslobađa nečistoće.
Posebno se preporučuju u industriji i u poljoprivredi (bašte, pumpe,...)
U ponudi je i GT/SILICAR verzija za duplu filtraciju (SILICAR može biti ispunjen kristalima polifosfata ili granulama aktivnog uglja).
Maksimalna radna temperatura: 80 °C

София Дървен материал цени

София Дъски цена